top of page
WSET 1.jpg

WINEWISE CURSUSSEN - WSET Level 2 Award in Wijn

Klik hier om in te schrijven

Een wijncursus gegeven door Kris Lismont, beste sommelier van België 2010.

Cursus: Over

PRAKTISCH

WAT LEER JE?

  • Hoe wijn wordt gemaakt

  • Welke factoren beïnvloeden de stijl van wijn

  • De belangrijkste witte en blauwe druivenrassen en hun kenmerken

  • De belangrijke wijnproducerende regio’s in de wereld

  • Mousserende, versterkte en zoete wijnen

  • Belangrijkste etiketteringstermen

  • Beginselen van het combineren van wijn en spijs

  • Bewaren en serveren

  • Hoe u wijn beschrijft aan de hand van de WSET Level 2 Systematische proefmethode (SAT®)?

Image by Alasdair Elmes
WSET 2.jpg

VOOR WIE?

  • Deze cursus is een absolute meerwaarde als u graag wil weten welk glas wijn u drinkt.

  • Een must voor wie professioneel met wijn werkt (Horeca, wijnhandel, marketing,…).

  • Voor zij die graag een internationale certificatie wensen.

WAAR & WANNEER?

Klassikale aanwezigheid in Hasselt (12u) + begeleide zelfstudie via e-learning (12u)  + examen (1u)

--> voorjaar 2025, exacte data volgen snel

wset

KOSTPRIJS

  • € 710 incl. BTW 

  • er is de mogelijkheid om dit met KMO Portefeuille te betalen

Inschrijven

Klik op inschrijven en kies vervolgens voor de sessie in Hasselt, deze wordt gegeven door Kris.

Cursus: Functies
bottom of page